کلاسهای الکترونیک
1400/5/25 دوشنبهقابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی
سامانه برگزاری کلاسهای آنلاین و آزمون اساتید دانشگاه پیام نور استان در نیمسال اول 1400 مشخص گردید.

اطلاعات ورود به سامانه

دانشجویان و مدرسان گرامی ؛ برای مشاهده ی توضیحات درباره ی رمز عبور روی ادامه مطلب کلیک کنید.

انشجویان و مدرسان گرامی ؛ توجه داشته باشید که بطور پیش فرض نام کاربری شما " شماره دانشجویی / کد مدرسی " و رمز عبور شما " aA + کدملی " تعریف شده است .

( به عنوان مثال چنانچه کدملی شما 1111111111 است ، رمز عبور اولیه ی شما 1111111111aA تعریف شده است. )

مهم : دانشجویانی که کد ملی ندارند یا کد ملی آنها به طور ناقص در سامانه آموزش ثبت شده باشد به طور پیش فرض ار رمز 1111111111aA استفاده کنند.

نام کاربری را حتما با حروف انگلیسی وارد کنید (صفحه کلید در حالت انگلیسی باشد)

اکیدا توصیه میشود که پس از اولین ورود موفقیت آمیز به سامانه ، نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام نمایید .

رمز عبور جدید باید حداقل 8 کاراکتر و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ انگلیسی (اجباری) ، اعداد (اجباری) و علامت ها (اختیاری) باشد.
جهت ورود به سامانه برگزاری کلاسهای الکترونیک دانشگاه پیام نور استان بوشهر lms.bpnu.ir کلیک کنید.