فرهنگی
1402/3/6 شنبهدر پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت وزارت علوم،تحقیقات و فناری
انجمن علمی زبان دانشگاه پیام نوربوشهر رتبه شایسته تقدیر را به دست آورد.

به گزارش امور فرهنگی دانشگاه پیام نور استان بوشهرانجمن علمی زبان مرکز بوشهردر بخش مسابقه پانزدهمین جشنواره حرکت موفق به کسب عنوان شایسته تقدیر شد.
این انجمن با مسابقه ملی داستان نویسی دراین بخش شرکت کرده بود.این مسابقه به زبان انگلیسی برگزار شدکه هدف آن شناسایی استعداد های برتر دانشجویان دراین زمینه بود.
در پانزدهمین جشنواره حرکت وزارت علوم ،تحقیقات و فناری از دانشگاه پیام نور کشور تنها دو انجمن زبان انگلیسی بوشهر و انجمن علمی مکانیک قم موفق به کسب عنوان شایسته تقدیر شدند.
   در جشنواره پانزدهم حرکت که به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد 86 دانشگاه از سراسر کشور شرکت داشتند و در گروه علوم انسانی که انجمن زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور بوشهر شرکت داشت 449 اثر شرکت کرده بود.

شناسایی انجمن‌‌های علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمن‌‌ها،،انعکاس فعالیت‌های الگو و موفق، ایجاد تحرک توام با جهت‌دهی فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، ایجاد زمینه به منظور هم‌‌افزایی انجمن‌‌های علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق از اهداف برگزاری جشنواره حرکت است.