فرهنگی
1402/2/13 چهارشنبهرییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر
دانشگاه پیام نور استان بوشهر مقام نخست نهمین جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور کشور را به دست آورد+تصاویر
انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه پیام نور بوشهر در نهمین جشنواره حرکت 5 رتبه برتر کسب کردند و استان بوشهر به رتبه اول دست یافت

به گزارش امور فرهنگی دانشگاه پیام نور استان بوشهر رییس این دانشگاه گفت: برای دومین سال پیاپی انجمن های علمی دانشگاه پیام نور استان بوشهر موفق به کسب رتبه اول جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور کشور شدند.
دکتر محمد چم کوری افزود:اختتامیه نهمین جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور ویژه انجمن های علمی و دانشجویی و دستاوردهای علمی دانشجویان برگزار شد و دانشگاه پیام نور استان بوشهر موفق به کسب چهار رتبه اولی و یک رتبه سومی شد و درمجموع توانست رتبه اول جشنواره را کسب نماید.
وی تشریح کرد: انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر موفق به کسب دو عنوان نخست در بخش انجمن های برتر علوم انسانی و نشریات علوم انسانی شد .انجمن علمی حقوق دانشگاه پیام نور گناوه توانست در بخش مسابقه و در بخش ویژه جشنواره حرکت  دو عنوان نخست را به دست آورد و نشریه انجمن علمی زیست شناسی دانشگاه پیام نور بوشهر،سیتو لوژی، موفق به کسب رتبه سوم بخش نشریات شد.
رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزود : انجمن های علمی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان بوشهر با 19 اثر در نهمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور کشور که به میزبانی استان سمنان برگزار شد شرکت کرده بودند.