فرهنگی
1402/9/5 یکشنبه
همایش علمی خانواده موفق در عصر فضای مجازی برگزار شد.

همایش خانواده موفق در عصر فضای مجازی  با  حضور دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور بوشهر برگزار شد
دراین برنامه حجت الاسلام هاشمی به تشریح چگونگی سیطره فضای مجازی بر دنیای واقعی پرداخت و تاکید کرد امروز اطلاعاتی که از طریق فضای مجازی در اختیار بنیانگذاران و صاحبان این فضا قرار می گیرد از طلا و الماس گرانبهاتر است و بدینوسیله سیطره خودرا برکل جهان می گسترند.
دکتر علی پولادی ریشهری به تشریح چکونگی وابستگی افراد به اینترنت پرداخت و روش های مقابله با این موضوع و راهکارهای آن را تشریح کرد
در ادامه سرهنگ جهان بخش طهماسبی ،معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان بوشهر به آسیب های فضای مجازی در خانواده های ایرانی پرداخت.
این همایش با همکاری معاونت آموزشی و پژوهشی ،مدیریت فرهنگی و انجمن های علمی روان شناسی و حقوق برگزار شد.