كوچك يا بزرگ كردن بخش :.افتخارات دانشگاه
کسب عناوین برتر دانشگاه پیام نور استان بوشهر در مسابقات هوا و فضا دانشجویان کشور دانشجویان دانشگاه پیام نور استان بوشهر موفق به کسب دو عنوان اول و یک عنوان سوم در مسابقات هوا و فضای دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه پیام نور شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر در نخستین دوره مسابقات هوا و فضای دانشگاه پیام نور که با حضور  دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور و  به میزبانی مشهد مقدس برگزارشد  دو تیم از دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر شرکت کردند که تیم مرینوس موفق به کسب رتبه اول بخش دانشجویی  لیگ ((گلایدر رادیو کنترل)) و کسب رتبه اول دربخش  ((طراحی مفهومی پهپاد ))شد. همچنین تیم لیان ربوت  این دانشگاه موفق به کسب مقام سوم  لیگ گلایدر رادیو کنترل  گردید.

دکتر طاهره عزتی سرپرست تیم مرینوس دراین خصوص گفت: اعضای تیم مرینوس  رضا محمدی, محمد بلند همت و احمد غفاریان بودند که طرح گلایدر ایشان در بین  سایر پرندگان دارای کمترین وزن و بهترین عملکرد بود.

وی افزود: دومین مقام این گروه با ترکیب اعضای رضا محمدی, حسین خوشگفتار مقدم, محمد بلند همت و احمد غفاریان در لیگ طراحی مفهومی پهباد به ثبت رسید. این تیم توانست با طراحی صحیح و انجام کلیه ماموریت های درخواستی داوران مسابقه با اختلاف امتیاز و اقتدار در صدر شرکت کنندگان قرار بگیرد.

عزتی افزود: پهپاد طراحی شده در کلاس پهپاد های دست پرتاب قرار میگیرد از این رو و با توجه به وزن کم 5 کیلو گرمی پهباد قادر به پرواز تا ارتفاع 3000 پایی و گشت زنی به شعاع 10 کیلومتری میباشد. این گلایدر با مشخصات طول بال یک متر و شصت سانتی متر  با وزن صد و هشتاد گرم دارای بهترین نسبت وزن به دهانه بال دربینبن تیم های شرکت کننده بوده بود

همچنین تیم لیان ربوت  که موفق به کسب عنوان سوم  بخش دانشجویی لیگ گلایدر رادیو کنترل شدند با ترکیب نوشین پی خسته ،اسماعیل معرفاوی ،بهرام طالبی،پریسا بحرینی و علیرضا شاه کرمی بودند.

طول بال یک متر چهل سانتی متر  با وزن 480گرم ،جنس بدنه از فوم و رادیو کنترل شش کاناله از مشخصات این گلایدر رادیو کنترل بود