كوچك يا بزرگ كردن بخش :.افتخارات دانشگاه
کسب عناوین برتر انجمن علمی دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر درجشنواره کشوری حرکت انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر به عنوان انجمن علمی برگزیده در جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور کشور معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر در سومین دوره جشنواره کشوری حرکت دانشگاه پیام نور موفق به کسب عنوان ((انجمن علمی برگزیده)) در بخش انجمن های علمی فعال  و همچنین انجمن  علمی برتر  درحوزه اختراع ،ابتکار و نوآوری  معرفی شد.

نرگس مقدسی مدیر گروه رشته عمران دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر بوشهر دراین خصوص گفت: انجمن علمی مهندسی عمران در سه بخش  اختراع و ابتکار،کارآفرینی ومسابقات علمی  جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور شرکت کرده بود  که به موفق به کسب عنوان ((انجمن علمی برگزیده)) در بخش انجمن های علمی فعال این جشنواره شد.

نرگس مقدسی افزود:در حوزه اختراع ،ابتکار و نوآوری  نیز با ساخت دستگاه بارگزاری سازه ماکارنی(جک هیدرولیکی کششی) به عنوان انجمن علمی برتر معرفی شد. این دستگاه از قطعات ساده چون پروفیل قوطی،ورق فولادی،یک عدد جک 5 تن ماشین و کمک فنر ماشین پراید توسط دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر درست شده است که درتست اولیه معادل 900 کیلو گرم وزنه را تحمل کرده است.

وی همچنین  درخصوص فعالیت های این انجمن گفت: این انجمن درسال های گذشته توانسته است به عنوان انجمن علمی برگزیده در جشنواره ملی حرکت شناخته شود و  تاکنون چندید دوره مسابقات سازه های ماکارونی درسطح استان ویژه دانشجویان و دانش آموزان برگزارنموده است.

مدیر گروه عمران مرکز بوشهر از دیگر اقدامات این انجمن را آموزش ساخت  سازه های ماکارونی جهت دانشجویان ،دانش آموزان مدارس و برای عموم مردم ذکر کرد.

رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر نیز در خصوص موفقیت کسب شده توسط دانشجویان این دانشگاه افزود: دانشجویان دانشگاه پیام نوراستان بوشهر در سال های اخیر توانسته اند موفقیت های بسیار خوبی در بخش های مختلف علمی،فرهنگی و ورزشی  با همت اساتید و دانشجویان در سطح کشور کسب نمایند.

دکتر محمد رضا بحرانی افزود: حمایت از اختراعات ،ابتکارات  و خلاقیت های دانشجویان سبب بالندگی  و رشد استعدادهای ایشان می شود و دانشگاه پیام نور نیز در این زمینه تلاش دارد تا بتواند به بهترین شکل عمل نماید که برگزاری سالانه جشنواره حرکت یکی از این موارد است.