1403/2/17 دوشنبه
انتخاب رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر بعنوان یکی از اعضای سه نفره شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در استاندار بوشهر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر با حکم معاونت حقوقی ریاست جمهوری، دکتر محمد چم کوری؛ رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر بعنوان یکی از اعضای سه نفره شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در استان بوشهر انتخاب شد.

استاندار بوشهر در آئین معارفه اعضای شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی که برای اولین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شده است، در استان بوشهر با حضور رئیس دیوان عدالت اداری اظهار کرد: قانون اساسی مظهر اهداف انقلاب اسلامی است و اجرای دقیق آن موجبات اعتلای نظام می‌شود.
احمدی زاده: اجرای صحیح قانون اساسی، درمان برخی مشکلات جامعه است و باید کارها بر معیار قانون اساسی انجام شود.
استاندار بوشهر گفت: در حکم انتصاب اعضای شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در استان بوشهر که از سوی معاون قانون اساسی معاون حقوقی رئیس جمهور و دبیر هیئت پیگیری اجرای قانون اساسی صادر شده، بر مردمی سازی پیگیری اجرای قانون اساسی تاکید شده است.
به موجب حکمی که توسط معاون حقوقی رییس جمهور به امضا رسیده دکتر محمد چمکوری( ریاست دانشگاه پیام نور استان بوشهر)،  دکتر بتول گرگین و الله‌کرم خواجه به‌عنوان عضو شبکه پیگیری اجرای قانون اساسی در استان بوشهر منصوب شده اند.