برگزیده ها
1403/1/2 پنجشنبه
پیام تبریک ریاست دانشگاه پیام نور استان بوشهر به مناسبت فرا رسیدن سال نو؛
دکتر محمد چم‌کوری طی پیامی فرا رسیدن نوروز 1403 را به عموم مردم و جامعه دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه پیام نور تبریک گفت.

برآمد باد صبح و بوی نوروز           به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال و همه سال    همایون بادت این روز و همه روز
 همزمانی نوروز و شکوه شکفتن در فصل بهار با ماه پرخیر و برکت مهمانی خدا که فرصتی برای پیراستن روح و جان است را به فال نیک میگیریم.
اینجانب ضمن قدردانی از زحمات بی وقفه‌ی یکایک همکاران، اعضای علمی و دانشجویان عزیز در سالی که گذشت، فرارسیدن نوروز و آغاز سال 1403 را به همه ملت شریف و بزرگ ایران زمین و به ویژه شما اساتید، دانشجویان، کارکنان و خانواده محترمتان تبریک گفته و از درگاه خداوند یکتا؛ سالی سرشار از موفقیت، تندرستی، شادکامی، بهروزی را به همراه بهره‌مندی از برکات ماه میهمانی پروردگار در این ماه مبارک آرزومندم.  امید آن دارم که زندگی همه شما عزیزان در سال نو سرشار از برکات و شادمانی و میهن عزیزمان ایران سربلند گردد..