1401/9/14 دوشنبه
جزئیات زمان و نحوه برگزاری رزم آزمون دروس عمومی دانشجویان دانشگاه پیام نور
با توجه به برگزاری آزمون دروس عمومی به صورت متمرکز به شیوه آنلاین غیرحضوری توسط مرکز سنجش و آزمون، برگزاری رزم آزمون دروس عمومی به منظور آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار آزمون مجازی الزامی است. از اینرو کلیه دانشجویانی که در این ترم دروس عمومی را اخذ نموده‌اند مجاز به شرکت در این رزم آزمون می‌باشند.

1. رزم آزمون دروس عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر در تاریخ‌های ذیل برگزار خواهد شد.
ردیف عنوان آزمون تاریخ آزمون ساعت آزمون
1 رزم آزمون اول 15 آذرماه 1401 09:00
2 رزم آزمون دوم 22 آذرماه 1401 09:00
3 رزم آزمون سوم 4 دی‌ماه 1401 09:00
4 رزم آزمون چهارم 11 دی‌ماه 1401 09:00

2- آدرس سامانه آزمونی مرکز
سنجش و آزمون دانشجویان https://edu.pnu.ac.ir  می‌باشد.

3- از تاریخ اولین رزم آزمون تا شروع امتحانات دروس عمومی سامانه برای دانشجویان جهت بررسی دروس عمومی و نیز صحت نام کاربری و کلمه عبور آماده بهره برداری است.
4- جهت ورود به سامانه رزم آزمون، نام کاربری: شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.

نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.

لازم به یادآوریست دروس عمومی شامل لیست ذیل است: