كوچك يا بزرگ كردن بخش :.افتخارات دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور استان بوشهر موفق شدنددر اولین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی دانشگاه پیام نور کشور با عنوان  " ورزش تندرستی و سلامت"  یک طلا و سه برنز در رشته های ووشو کاراته و تکواندو کسب نمایند.

سید عادل میری افزود:نفر اول مسابقات از صدر صد،شهریه تحصیلی و نفرات سوم از پنجاه درصد شهریه معاف خواهند شد و و فاطمه آزاد قهرمان ووشو نیز به اردوی تیم ملی دانشجویان دعوت شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه پیام نور استان بوشهر گفت: مدال طلای فاطمه آزاد در رشته ووشو اولین مدال طلای ورزشکاران دختر دانشگاه پیام نور طی چندسال گذشته بوده است و این موضوع نتیجه برگزاری برنامه های استعداد یابی در این دانشگاه است.

وی گفت: جشنواره فرهنگی ورزشی دختران دانشگاه پیام نور کشور گفت: این دوره از مسابقات از 24 الی 30 بهمن ماه به میزبانی استان مازندران در حال برگزاری است و استان بوشهر در سه رشته ووشو،تکواندو و کاراته با شش ورزشکار شرکت کرده بود که موفق به کسب چهار عنوان برتر شد.