كوچك يا بزرگ كردن بخش .:..
به میزبانی دانشگاه پیام نور بوشهر مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزارشد مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزارشد به میزبانی دانشگاه پیام نور بوشهر برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر  فرمانده منطقه دوم پایگاه دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس  گفت: ما باید روحیه ایثار و ازخود گذشتگی را درخود تقویت کنیم زیرا گروهی می خواهند این گذشته را از ما بگیرند. در زمان جنگ تحمیلی همه دریک راستا حرکت می کردند و امروز به این همدلی بیشتر نیازمندیم.

سردار زیراهی افزود: درزمان جنگ برای یک وجب خاک می جنگیدیم و امروز مرز ما دریای مدیترانه هست و ایران دست برتر منطقه را دارد واین نشات گرفته از فرهنگ شهادت است.

وی افزود: قدرتمند بودن نیاز دنیای امروز است وگرنه دستاوردهای ما در کوتاه ترین زمان ممکن ازبین خواهد رفت. در دوران جنگ تحمیلی تجهیزات ما درمقابل عراق بسیار کمتر بود ولی جنگ ما درمقابل آنها جنگ حق دربرابر باطل بود.

رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر گفت:دفاع مقدس یکی از صحنه های فراموش نشدنی تاریخ است ودرقرن های آینده عظمت دفاع مقدس آشکارتر خواهد شد.

دکتر محمد رضا بحرانی افزود:تاریخ صحنه تنازع حق و باطل است. هستی هدفمند خلق شده است و انسان امانت دار بار مسئولیت الهی است. انسان های جبهه حق بار مسئولیت را پذیرفته اند و مصداق آیه شریفه کرمنا بنی آدم علی البر و البحر هستند.

وی افزود:دشمنان ایران تا کنون به شیوه های مختلفی در مقابل ما قرار گرفته اند که به جز جنگ تحمیلی به تحریم های اقتصادی  و تهاجم فرهنگی و .. می توان اشاره کرد.

دکتر محمد رضا بحرانی تاکید کرد:امروز هم همانند دوران دفاع مقدس نیازمند انسجام ملی که مورد تاکید مقام معظم رهبری هست می باشیم که این موضوع نقش بسیار مهمی در تحقق اهداف جبهه حق خواهد داشت.

دراین برنامه همچنین یکی از اساتید و مسئول نهاد نمایندکی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور  به بیان خاطرات دوران هشت سال دفاع مقدس پرداختند و درپایان از ایثارگران هشت سال دفاع مقدس تجلیل شد.

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور اساتید ،دانشجویان و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر برگزارشد.