1399/1/15 جمعهاطلاعیه شماره 1 برگزاری کلاس های الکترونیکی دوره کارشناسی
کلاسهای دوره کارشناسی دانشگاه پیام نوراستان بوشهر به صورت الکترونیک برگزار می شود.
کلاسهای دوره کارشناسی دانشگاه پیام نوراستان بوشهراز 16فروردین ماه به صورت الکترونیک برگزار می شود

باتوجه به شرایط خاص ایجاد شده ناشی از ویروس کرونا وبمنظور جلوگیری از شیوع بیشتر آن، کلیه کلاسهای تئوری دانشجویان این دانشگاه درهمه شهرستانهای استان تا زمان برگزاری کلاسهای عادی دانشگاه، به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.

با تدابیر صورت گرفته از 16 فروردین ماه طبق برنامه کلاسی  پیوست، دروس عادی و تئوری دانشجویان در سامانه جدید آموزش الکترونیکی استان بوشهر  برگزار خواهد شد.
دروسی که دانشجو از قبل به صورت الکترونیکی اخذ کرده است نیز براساس جدول برنامه درسی طبق روال قبل در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور کشور(
lms.pnu.ac.ir) ارائه می گردد.
لازم به ذکر است :دانشجویان دغدغه کلاس های عملی و آزمایشگاهی را نداشته باشند،چرا که  کلاسهای آزمایشگاهی، کارگاهی وتربیت بدنی دانشجویان نیز پس از زمان بازگشایی دانشگاه ها طبق اعلام ستاد ملی کرونا، به صورت حضوری برگزار خواهد شد

راهنمای ورود به کلاس های  الکترونیک (کلیک کنید)

لینک ورود به کلاس های الکترونیک(کلیک کنید)

برنامه کلاس الکترونیک  رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور استان بوشهر ( کلیک کنید)

برنامه سایر گروه ها به زودی اعلام می شود.