1398/7/10 چهارشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی براساس سوابق تحصیلی
آشنایی با مراحل ثبت نام دوره کارشناسی براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور

الف: ثبت نام غیر حضوری از طریق سیستم گلستان

1-ثبت نام کلیه پذیرفته‌شدگان در این مرحله به صورت غیرحضوری و با مراجعه به سایت http://reg.pnu.ac.ir  انجام می شود

2-پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر عکس حداکثر 250 کیلوبایت تهیه و در زمان ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند.

-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه

-تصویر کارت ملی (پشت و رو)

-عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک (برای مراجعه حضوری 4 عدد)

-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)

-تصویر مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی (دارندگان دیپلم نظام قدیم و فارغ التحصیلان نظام 6-3-3 نیازی به ارائه این مورد ندارند)

-تصویر مدرک دیپلم متوسطه

-تصویر درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان خدمات دولت برای آخرین مدرک تحصیلی

جهت پذيرش غير حضوري خود از تاريخ 10/07/98 الی 15/07/98 از مسير زير در سامانه گلستان جهت تكميل كليه مراحل مربوطه اقدام نماييد .شايان ذكر است شناسه و رمز عبور جهت ورود به سيستم به شرح زير مي باشد:

آموزش ------> دانشجو  ------> پذيرش غير حضوري -----> پذيرش غيرحضوري دانشجويان جديد الورود

خلاصه مراحل پذيرش غیرحضوری

تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"

شناسه كاربري :شماره پرونده b981

رمز عبور:كدملي

توجه :لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.

درصورتيكه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذروازه وارد نماييد.

یادآوری مهم: دانشجویان ملزم به تحصیل در کد قبولی اعلام شده ذر سایت سنجش می‌باشند و تغییر رشته  فقط پس ازگذراندن حداقل دوازده واحد با معدل حداقل 12 امکان پذیر است

ب : مراجعه حضوری و تشکیل پرونده

دانشجویان پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در تاریخ های ذیل به دانشگاه  مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.

تاریخ مراجعه حضوری برای دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر

حروف اول نام خانوادگی

روز و تاریخ

ساعات مراجعه

الف ---ب

شنبه 13/07/98

پ----خ

یکشنبه 14/07/98

د----ش

دوشنبه 15/07/98

ص---ک

سه شنبه 16/07/98

گ---ی

چهارشنبه 17/07/98

کسانیکه به هر دلیل نتوانسته اند به موقع حضور یابند

پنج شنبه 18/07/98

8 صبح الی 14

نکته مهم همراه داشتن (پوشه فایل دوار) بهمراه گیره پوشه در زمان ثبت نام حضوری الزامی می باشد   (رنگ پوشه با توجه به رشته تحصیلی در جدول ذیل آمده است.)

رنگ پوشه فایل دوارجهت  ثبت نام برای رشته های مختلف تحصیلی در دانشگاه پیام نور مرکزبوشهر
پوشه فایل دوار در دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر موجود است

رنگ پوشه فایل دوار

رشته دانشجو