كوچك يا بزرگ كردن بخش .:..
به همت دانشگاه پیام نور گناوه کارگاه آموزشی آسیب شناسی ازدواج خودگزین در دانشگاه پیام نور برگزار شد. کارگاه آموزشی آسیب شناسی ازدواج خودگزین به همت دانشگاه پیام نور گناوه و با همکاری شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با حضور دانشجویان در دانشگاه پیام نور برگزار شد

.

 

به گزارش به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر  کارگاه  آموزشی "آسیب شناسی ازدواج های خودگزین "به همت دانشگاه پیام نور گناوه و با همکاری شبکه بهداشت و درمان این شهرستان  با حضور دانشجویان در دانشگاه پیام نور برگزار شد.

 

خاتون باباحسنی، روانشناس بالینی در این کارگاه آموزشی  گفت : جوانان در بحبوحه دوران معاشقه و نامزدی بدلیل درگیری عاطفی و هیجانی و تجربه ناکافی تا حد زیادی بی ملاحظه شده بطوری که از فکر کردن صحیح پیرامون ویژه گی های همسر مناسب عاجز بود و احتمال اینکه دست به انتخابی ناشایست بزنند زیاد است.

 

 وی افزود: آسیب مهم ازدواجهای خود گزین این است که جوانان به اقتضای جوانی از تفکر چند جانبه عاجز بوده لذا ازدواج برحسب فاکتور های ناپایدار و تک فاکتوری شکل گرفته یعنی فاکتور هایی که بلافاصله پس از ازدواج تاثیر خود را از دست می دهند لذا کمک گرفتن از اطرافیان و خانواده و مشاورین بسیار حایزاهمیت است.

 

باباحسنی ادامه داد :  شنیدن حرفهای خانواده و بررسی کردن نقطه نظرات آنها در خصوص انتخاب جوانان از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نقش تکمیلی و تعدیل کننده  تصمیمات جوانان است.

 

وی عنوان کرد: از فاکتور های مهمی که در انتخاب همسر نمی توان از آن چشم پوشی کرد " رشد عاطفی" است که در صورتی میتوانیم همسری دارای رشد عاطفی  انتخاب کنیم که خودمان از پختگی  کافی برخوردار باشیم.

 

باباحسنی بیان کرد : در امر ازدواج اگر خانواده و جوان  مقابل هم قرار بگیرند حتی اگر همسری با معیار هم انتخاب کرده باشد چالش منفی سختی را به رابطه خود وارد خواهند کرد.

 

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور گناوه در این کارگاه گفت: اهمیت مساله خودگزین بودن یا دگر گزین بودن همسر ، به میزان شناختی بر می گردد که زوجین برای ورود به یک زندگی مشترک نیازمند آن می باشند .

 

وی افزود: معمولا جوان تر ها از پختگی و تجربه کافی برخوردار نیستند و بزرگترها نیز تفاهم کاملی در خصوص معیار ها و ارزش های مورد قبول فرزندان ندارند و نقطه مشترک ، شناخت و لزوم شناخت ابعاد شخصیتی برای ورود به یک زندگی مشترک است .

 

 احمد رضا ونکی تصریح کرد: در حال حاضر موانع بسیاری برای شناخت کافی و کامل در جامعه ما وجود دارد هر چند در دوران در حال گذار به سر می بریم اما هنوز تابوهای بسیاری بر سر راه شناخت واقعی افراد از یکدیگر وجود دارد .

 

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور گناوه اظهار داشت: هر چقدر میزان شناخت افراد از یکدیگر برای ورود به یک زندگی مشترک بیشتر باشد امکان موفقیت و البته کیفیت آن زندگی به لحاظ بیشتر بودن مشترکات بالاتر خواهد بود.

 

وی افزود: در نقطه مقابل ازدواج های بدون شناخت وضعیتی را ایجاد کرده که افراد در چند سال اول زندگی به جای لذت بردن از بهترین لحظات ، وقت خود را مصروف سوهان زدن یکدیگر می کنند تا در چالش نزدیک شدن اشتراکات یا با هزاران آسیب موفق شوند یا شکست را بپذیرند و تن به جدایی دهند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور گناوه و استاد معارف اسلامی این دانشگاه گفت:در انتخاب همسر آینده، این جوان است که قرار است یک عمر با شریک زندگیش در زیر یک سقف زندگی کند بنابراین انتخاب  به خود جوان نه خانواده منحصر می شود  اما خانواده در مورد تحقیق و مشاوره باید کمک و در کنار جوان باشند

 

وی افزود: والدین نمیتوانند نظراتشان که بر گرفته از زمان خودشان است رابه جوان امروز و شرایط امروز تحمیل کنند.

 

پرستو دولابی گفت: جوان چون خودش منحصر به فرد پذیرای مسولیت زندگی میشود پس باید در انتخابش دقت کرده و عقلایی انتخاب کند نه براساس هوا وهوس و عشق چند روزه، که این معیار ها انتخاب باعث می شوند بنای زندگیش بر روی آب ساخته شود و دوام و استحکامی نداشته باشد.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر