كوچك يا بزرگ كردن بخش .:..
به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه نشست علمی دانشگاه پیام نور گناوه و حوزه علمیه الزهرا برگزارشد. نشست علمی دانشگاه پیام نور گناوه و حوزه علمیه الزهرا به ممناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با عنوان بررسی ساختارپولی کشور، پول، بهره و ربا برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد گناوه  حجت الاسلام سیدعبدالهادی رکنی حسینی دراین نشست گفت:احیای سنت قرض الحسنه با ترغیب و مشارکت خیران و متمولین می تواند کمک شایانی درحل مشکلات مالی افراد نیازمند که بدلیل مسایل اقتصادی ناچارند به بانک مراجعه و درخواست وام کنند، داشته باشد.

وی گفت: اگرچه صندوق های قرض الحسنه دایر شده اما توقعی که از آنان می رفت محقق نشده است.

امام جمعه گناوه اظهارکرد: قوانین بانکی درکشور طبق نظر امام راحل و رهبری و فقها درصورتیکه طبق قوانین شرعی و غیر صوری انجام شود، اشکالی ندارد.

رکنی حسینی با بیان اینکه فقها بدنبال اقتصادی سالم و بانکداری بدون ربا هستند، افزود: حوزه و دانشگاه از جمله فقها در رابطه با معاملات بانکی توصیه های زیادی کرده و کتاب نوشتند اما محقق نشده است.

وی بر نظارت همه جانبه بر بانک ها تاکید کرد و گفت: باتوجه به اینکه بانک ها نقدینگی خود را در راه تولید و سرمایه گذاری اعطا می کنند باید این سرمایه به کسانی داده شود که توانمند و اهل کار باشند.

در این نشست که به همت دانشگاه پیام نور و مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) گناوه برگزار شد، احمدرضا ونکی و احمد طاهری از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور و امام جمعه در ارتباط با موضوع نشست مطالبی بیان و به سئوال شرکت کنندگان پاسخ دادند.

 

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر