به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر دراین خصوص گفت: این کارگاه با تکیه برموضوع سیستم تجزیه و تحلیل و کنترل نقاط بحرانی درسیستم تولید است و دارای چهار محور اصلی که عبارتند از: آموزش اصول مدیریت کیفیت 9001ISO،آموزش مباحثی همچون تاریخچه و الزامات سیستم HACCP،آموزش تعیین نقاط و حدود بحرانی در فرایند تولید و اقدامات اصلاحی،آموزش چگونگی به صفر نزدیک کردن خطرات ناشی از عوامل بیولوژیکی،شیمیایی و فیزیکی.
فریبا ارژنگ نژاد افزود:گروه هدف این کارگاه آموزشی نمایندگان و تولیدکنندگان محصولات غذایی،مسئولین فنی،کارشناسان و دانشجویان رشته های مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی،شیمی و تغذیه و بهداشت محیط هستند.
وی درخصوص مدرسین این کارگاه نیز گفت: مهندس رامین ناصحی فر،کارشناس ارشد و مدرس سازمان غذا و دارو و دکتر عباس مرشدی،مدرس دانشگاه های استان و کارشناس سازمان غذا و دارو مدرسین این کارگاه هستند.
فریبا ارژنگ نژاد افزود:این کارگاه آموزشی با همکاری سازمان غذا و دارو،سازمان جهاد کشاورزی،سازمان بسیج کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهرو اداره کل استاندار استان برگزار خواهد شد که مدت این کارگاه آموزشی 15 ساعت است و درپایان نیز گواهینامه به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.
وی درپایان گفت: این کارگاه از 19 الی 21 آبان ماه برگزار می شود وعلاقمندان می توانند از یازدهم تا پانزدهم مهرماه جهت ثبت نام به دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر مراجعه نمایند.